ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог > Детско-юношеска литература > Приказки
НЕОБИКНОВЕНИ ПРИКАЗКИ
НЕОБИКНОВЕНИ ПРИКАЗКИ

от Диана Петрова


За смартфони и още нещо...

Децата обичат всякакви вълшебни истории, но понякога не се разпознават в класическите приказки. В книгата НЕОБИКНОВЕНИ ПРИКАЗКИ за смарт­фони и още нещо... представяме актуални теми от ежедневието на малчовците –
за диетите на пълните деца, за пристрастяването към смарт­фоните, за желанието на децата да избягат от вкъщи, защо английският е важен... Приказките са написани с много грижа и любов към децата и с
истинско разбиране към тяхната душевност.
Позабавлявайте се с интересните истории, насладете се на красивите илюстрации и позволете на приказките да ви въведат в един вълшебен свят!

Диана Петрова има четири издадени книги с приказки, две от които са бестселъри – „Мъдри приказки“ и „Приказки за цялото семей­ство“, с приз от „Бисерче вълшебно“. Автор е на първата книга с приказки за осиновени деца в България – „Двойната планета“, както и на „Приказки от Изгрева“ (изд. „Летера“), създадени по разкази на ромски деца. Била е член на жури в два детски конкурса: „Петя Дубарова“ и „Моят учител супергерой“ на фондация „Тебешир“. Преподава творческо писане за деца и юноши в школата „Заешката дупка“ и към фондация „Елизабет Костова“.

Художници: Александър Гьошев, Даниела Мачулекова, Деница Денева, Нина Николова, Анелия Атанасова


меки корици,
цветни,
96 с.,
12 лв.,
ISBN: 978-619-179-130-9